vrijdag 28 maart 2014

Nieuwsbrief april 2014


Onze nieuwste reis naar Ierland, de 9daagse Keltische Tour, gaaf definitief op 22 juli aanstaande van start. Dit gaat een bijzondere reis worden.
 
Ierland is magisch en er gebeuren soms wonderlijke dingen, die niet uit te leggen vallen. Er staan krachtplaatsen op het programma met een bijzonder hoge trilling, waardoor er processen in gang gezet worden. Ben je actief en op zoek naar verdieping, maar ook nieuwsgierig hoe je eigen talenten en gaven zich kunnen ontvouwen, dan nodigen wij je van harte uit om met ons mee te gaan.
Voor deze reis zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Op onze website vind je informatie over deze reis. Wacht niet te lang met boeken, want we reizen in kleine groepjes en vol is vol.
Je kunt je opgeven voor een bijzondere reis naar Ierland bij Loes Blok 010-2202012 of bij Caroline Dekker 070-3692559 of mail naar triadetravel@gmail.com

Overige reizen & reizen naar Egypte
 
Voor de reizen naar Engeland,  8 daagse Magical King Arthur kan niet meer geboekt worden. De eerstvolgende datum voor deze reis zal zijn van 3 t/m 10 augustus 2015!
 
 
Informatie over de Magical King Arthur Tour vind je op onze website  Je kunt ook bellen met Petra Portheine 06-45426007 of met Caroline Dekker 070-3692559

 
Wat onze reizen naar Egypte betreft, dit jaar hadden wij besloten om alle reizen naar Egypte niet door te laten gaan in verband met de huidige ontwikkelingen aldaar. Wij hopen in januari 2015 de chakra reizen naar Egypte weer te gaan hervatten. Een en ander is wel afhankelijk van wat zich daar het komende jaar gaat afspelen.
 
In het najaar bieden wij weer cursussen aan, zoals de intensieve Chakra Cursus van Kruin naar Stuit en de Tarot Cursus voor beginners.
 

Cursusaanbod Triade Travel:
Chakra Cursus   : van stuit naar kruin start 24 september 2014
Locatie                 : Artstuff te Rotterdam - Kralingen (voldoende parkeergelegenheid goede bereikbaar met OV)
In deze cursus draait het om het bewust ontdekken van de dimensies in onszelf op het niveau van de 7 chakra's. Een kleurrijke reis naar binnen toe om je bewust te worden van je eigen blokkades en onbewuste delen.

Bewust worden houdt in dat je de onbewuste delen naar je bewustzijn brengt waardoor het bewuste deel groter wordt. Het werken met chakra's is hiervoor één manier. Vanuit het werken met je chakra's kom je in contact met je verleden, heden en toekomst. De wijze waarop je in het leven staat, je leven leidt, kun je lezen in de chakra's.

 
Het reizen door de chakra's is een heel bijzonder proces. Licht en donker, mannelijk en vrouwelijk, geest en materie worden tijdens dit proces verenigd. De beweging van de 7 chakra's wordt in werking gezet door het bewustzijn en de materie. Het bewustzijn stroomt via de kruin door het lichaam naar beneden (neerwaartse stroom) terwijl de aarde opwaarts stroomt naar ons etherisch bewustzijn. Van oudsher wordt de reis door de chakra's beschouwd als een pad naar bevrijding. We ontdoen ons op deze manier van onze begrenzingen of beperkingen. Een prachtige ervaring voor iedereen die dichterbij wil komen! Wanneer we van de stuit naar de kruin gaan werken, zul je merken dat je steeds minder begrensd bent.

Informatie cursus

We leren wat chakra's zijn, waar ze zich bevinden, wat hun specifieke rol is en over welke tijd in ons leven ze iets vertellen. De nadruk van de cursus ligt op het ervaren en onderdeel hiervan is het lezen van de chakra's van medecursisten.
Cursusdata:  start 24 september 2014. Overige data 8/10, 22/10, 5/11, 19/11, 3/12 en 17 december 2014.
Locatie: Rotterdam/Kralingen / Admiraliteitskade 17a
Tijd: van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Prijs: € 235,-- inclusief lesmateriaal, koffie en thee.

 Zowel bij  Artstuff  als Triade Travel kun je terecht voor Tarotconsulten, cursussen en privé cursussen.
 
 
 TAROT CURSUS VOOR BEGINNERS in Den Haag start 23 september 2014.        
  Altijd al gefascineerd door de Symbolen taal van Tarot kaarten? 
In 6 avonden leer je werken met de symbolentaal van de  TraditioneleTarot. De nadruk komt te liggen op het leren duiden van de kaarten,  dit kun je namelijk niet uit een boekje leren. In groepsverband leer je de leggingen duiden zodat ook jij na 6 avonden dit bijzondere instrument leert gebruiken                                                                                          
Kosten € 190,00  inclusief lesmateriaal (exclusief kaarten) € 210,-- inclusief kaarten.
Er wordt gewerkt met Rider Waite Kaarten, Hansons Roberts deck of de Tarot van Juliet Sharman-Burke.     
Start 23/9/2014 te Den Haag:  aanvang 19.30 uur tot ca. 22.30 uur
Opgeven voor de cursus in Den Haag e-mail:  triadetravel@gmail.com
Art Stuff te Rotterdam Kralingen (zie de website voor data).

 Aanmelden: Wilt u zich aanmelden of ons persoonlijk contacteren dan kunt u ons mailen triadetravel@gmail.com of  bellen met Triade Travel T: 070-3692559 of M: 06-45426007
 
Wilt u een reis, cursus of training op maat of heeft u andere specifieke wensen, informeer naar de mogelijkheden bij Petra Portheine 06-45426007 of bij Caroline Dekker 070-3692559 of 06-22180976

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten