zondag 26 januari 2014

Nieuw! 9 daagse Keltische Tour, een unieke vakantie naar Ierland. Vroegboekkorting tot 1 februari 2014.


Keltische Tour Ierland               
Vroegboekkorting: € 95,--, voor boekingen én aanbetaling vóór 1.2.2014
 

                                              

Triade Travel is een unieke reisorganisatie en heeft zich  gespecialiseerd in Engeland, Schotland en Egypte.  Nieuw is de 9 daagse Keltische reis naar Ierland.

Een magische en spirituele reis samengesteld,  georganiseerd en begeleid door Loes Blok van de Spiegelkamer en Caroline Dekker van Triade Travel. Ierland is aards vrouwelijk met krachtplaatsen die diep verbonden zijn met moeder aarde.

Prachtige landschappen, ruimte, rust, stilte, maar ook leuke pubs en inns met Ierse muziek, een goede keuken en buitengewoon vriendelijke mensen met humor, is wat dit land allemaal te bieden heeft.

Het bezoeken van diverse krachtplekken gelegen op een van de leylijnen is samengevat in een 9 daagse trip,  waarin ons doel is:

 
Saint Bridgids Well


Je thuis te laten komen bij jezelf, je bewust zijn of worden van je eigen innerlijke kracht en deze daadwerkelijk gebruiken,  de vrouwelijke energie (meer) ontwikkelen en benutten, je “waarneming” verruimen net als je bewust zijn en last but not least genieten.

9 dagen lang, tijdens deze unieke vakantie naar ierland,  komen  verantwoordelijkheid, materie en zorgen even niet aan de orde. We reizen en dalen af  naar onder andere Gouganaberra, Cashel, St. Bridgids Well, Clonmacnoise, Hill of Usnagh, Fore en nog meer.


Regelmatig worden er meditaties gehouden. Dit helpt je om los te komen van de stress van alle dag, maar meer nog om af te dalen naar een dieper niveau van BewustZijn en makkelijker  bij je eigen innerlijke kracht te komen.


Vertrek: 22 juli 2014 vanaf Cork Airport t/m 30 juli 2014
Prijs: € 1.195,--
minimum aantal deelnemers 6 maximaal 12
Inclusief: toeslagen hoogseizoen, 8 overnachtingen inclusief ontbijt in B & B's op basis van gedeelde kamers, transfers genoemd in het programma, entreegelden genoemd in programma en begeleiding.
Exclusief: vliegticket, toeslag 1-persoonskamer, alle overige maaltijden, persoonlijke uitgaven en eventueel optionele excursies.
Toeslag 1-persoonskamer: € 275,00
Verplicht: annuleringsverzekering, reis/ziektekostenverzekering.
Begeleiding: Loes Blok en Caroline Dekker.

Bezoek de website van Triade Travel voor reizen naar Ierland leveringsvoorwaarden, de prijzen, vroegboekkortingen  en meer informatie. Of bel met 070-3692559 of 010-2202012

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten