zondag 26 januari 2014

Magical King Arthur Tour, bijzondere reis naar Avalon met vroegboekkorting tot 1 februari 2014.


Magical Tour of King Arthur 2/8/2014
 
 

  Vroegboekkorting: € 75,--, voor boekingen vóór 1.2.2014
 
Magische enSpirituele reis van 8 dagen geïnspireerd door de Mythen, Legenden, de Kelten, Middeleeuwen en het Mysterie. Triade Travel laat ze tijdens deze vakantie naar Engeland weer herleven.
Het tot de verbeelding sprekende oude eiland Avalon, komt tot leven in het betoverende stadje Glastonbury en laat de "Godin of God" in jezelf tot leven komen. Een mooie en bijzondere Avalon reis.
Deze Magische en Spirituele reis van 8 dagen is geïnspireerd door de mysterieën en de magie van Avalon en de zoektocht naar de heilige graal.
 
 
In dit bijzondere stadje kun je zelf het mysterie en de magie ontdekken. In de vele winkeltjes vind je de sporen naar de Goden, Godinnen, Druïden, Heksen, de Kelten, de Middeleeuwen en het rijk van de feëen, elfjes, eenhoorns en draken.
 
Glastonbury Abbey , een prachtige ruïne, biedt veel om te ervaren en te voelen.
Tijdens deze reis gaan we gebruik maken van één van de leylijnen. We bezoeken Avebury met de steencirkel maar ook één van de oudste bronnen van Engeland met helende krachten Chalice Well en het "heiligdom" waar je symboliek, heilige geometrie en genezend water vindt in de tuinen. Wells, staat op het programma en vanuit het graafschapSomerset reizen we naar Tintagel & Boscastle in Cornwall.
In Tintagel vinden we het kasteel van King Arthur en de grot van Merlijn, schitterend gelegen aan de Atlantische Oceaan. Boscastle wat hier niet ver vandaan ligt heeft een uniek heksenmuseum wat we gaan bezoeken.
 
 
Vertrek: 2 augustus t/m 9 augustus 2014 vanaf Bristol Airport
Prijs: € 1.290,--
minimum aantal deelnemers 4 maximaal 10
Inclusief: toeslagen hoogseizoen, 7 overnachtingen in B & B, inclusief ontbijt op basis van gedeelde kamers, transfers genoemd in het programma, entreegelden genoemd in programma en begeleiding.
Exclusief: vliegticket, alle overige maaltijden, (tijdelijke) brandtstof/beveiligingstoeslag luchthaven(s), persoonlijke uitgaven en optionele excursies.
Toeslag 1-persoonskamer: € 279,00
Verplicht: annuleringsverzekering, reis/ziektekostenverzekering.
Begeleiding: Caroline Dekker en/of Petra Portheine en/of Loes Blok

Bezoek de website van Triade Travel voor deze bijzondere reis naar Avalon, voor leveringsvoorwaarden, de prijzen, vroegboekkortingen  en meer informatie.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten