zondag 26 januari 2014

8 daagse Magische Spirituele Reis Schotland 21/6/2014


8 daagse Magische Spirituele Reis Schotland 21/6/2014
 
 
 
 
TriadeTravel organiseert naar een bijzondere reis naar Schotland een unieke magische en spirituele reis.  De reis begint in de East Midlands en van daaruit  reizen we door het prachtige landschap naar Schotland.  Gedurende deze 8 dagen bezoeken  we onder andere de  ruïnes van Abdijen, Kastelen, steencirkels en genieten van de prachtige natuur.
 
We bezoeken een aantal kastelen waar verschijningen zijn waargenomen, maar ook Rosslyn Chapel, bekend van de Da Vinci Code, Scone Palace en nog veel meer prachtige plekken staan op het programma. Deze reis zal in het teken staan van het helder waarnemen.  Hierbij  kun je denken aan helder voelen, weten, zien, horen en ruiken. Er zijn diverse ingangen om te kunnen waarnemen.
 
Bezoek de website van Triade Travel  voor leveringsvoorwaarden, de prijzen en meer informatie. Een prachtige vakantie naar schotland.
 

Start: 21 juni 2014 t/m 28 juni 2014 vanaf East Midlands Airport
Minimaal 4 deelnemers Prijs: € 1.290,-- inclusief btw
Inclusief: 7 overnachtingen hotels of B & B op basis van gedeelde kamers, transfers Edinburgh Luchthaven, transfers genoemd in programma, entreegelden genoemd in programma en begeleiding.
Exclusief: vlucht, alle maaltijden, persoonlijke uitgaven en optionele excursies.
Verplicht: annuleringsverzekering & reis/ziektekostenverzekering.
Begeleiding: Caroline Dekker en  Marian Vermeulen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten